ورود به بازار جهانی کسبوکاری آرزوی هر کسبوکاری است و نمیتوان آن را کتمان کرد! هر سایت وردپرسی هم میتواند یک کسبوکار جهانی باشد؛ بنابراین وارد شدن به بازار جهانی آرزوی هر مدیر سایت وردپرسی است. این مسئله شما بتوانید سایت خودتان را به زبانهای مختلفی ترجمه کنید، یک اتفاق بزرگ برای جهانی شدن سایت وردپرسی شما مسحوب میشود؛ درواقع شما میتوانید از سراسر دنیا بدون هیچ محدودیتی کاربران جدیدی را به سایت خود جذب کنید. افزونه GTranslate یکی از بهترین و کاربردیترین افزونههایی است که به شما کمک میکند تا بتوانید سایت چند زبانه داشته باشید. این افزونه خدمات بومیسازی و ترجمه گوگل را ارائه می دهد. همچنین، یک فرآیند ساده را برای ایجاد و نگهداری وب سایت چند زبانه شما ارائه میکند. بسیاری از ویژگیهایی که این افزونه در اختیار دارد برای تکمیل یک سایت چند زبانه ضروری است. این افزونه سئو خوبی هم دارد که در نهایت به افزایش فروش و جمع آوری بیشتر ترافیک بین المللی برای وب سایت شما کمک میکند. در این مقاله قصد داریم به بررسی کامل این افزونه بپردازیم تا بتوانید یک سایت چند زبانه را با استفاده از آن داشته باشید.
افزونه GTranslate مناسب برای چند زبانه کردن سایتهای وردپرسی
افزونه GTranslate یکی از بهترین افزونههای چند زبانه کردن وردپرس بوده که مخزن وردپرس هم به ثبت رسیده است. این افزونه کاربردی توانسته بیش از ۲۰۰٫۰۰۰ نصب را در مخزن وردپرس کسب کند و از این تعداد نصب، امتیاز ۴٫۹ را هم به خود اختصاص داده است. یکی از مواردی که در مورد افزونه GTranslate باید بدانید، این است که در حدود ۱۰۰ زبان مختلف در اختیار کاربر قرار میگیرد و شما میتوانید بهصورت رایگان از آنها استفاده کنید.
برخی از ویژگیهای این افزونه GTranslate
- ترجمه رایگان و کاملاً خودکار توسط سیستم مترجم گوگل
- نمایش بهترین ترجمه در سایت
- پنهان کردن فریم گوگل پس از ترجمه
- قابلیت یکپارچهسازی با سیستم Google Analytics
- ترجمه محتوای تمام نوشتهها و صفحات
- ترجمه دستهبندیها و برچسبهای وردپرس
- ترجمه ابزارکها و منوهای وردپرس
- قابلیت ترجمه قالب و افزونههای فعال
- پشتیبانی کامل از ۱۰۰ زبان زنده دنیا و قابلیت ترجمه به تمام آنها
- قابلیت انتقال خودکار کاربر به صفحه زبان همان کاربر
- قابلیت نمایش حرف موردنظر یا پرچم برای انتخاب توسط کاربران
- ترجمه بخش ووکامرس و بخشهای مربوط به آن
افزونه GTranslate دارای نسخه تجاری هم است که شما میتوانید برای دسترسی به امکانات بیشتر، نسخه پولی آن را خریداری کنید. البته نسخه رایگان آن هم امکانات خوبی در اختیار شما قرار میدهد که پیشنهاد میکنیم ابتدا نسخه رایگان آن را بررسی و استفاده کنید. اگر نسخه رایگان آن پاسخگوی نیاز شما نبود، به سراغ نسخه تجاری آن بروید.
آموزش نصب افزونه GTranslate برای وردپرس
برای استفاده از این افزونه ابتدا باید آن را از طریق مخزن وردپرس یا به صورت مستقیم از طریق بخش افزودن افزونه در سایت وردپرسی خود نصب کنید. یکی از مهمترین ویژگیهای این پلاگین، سازگاری کامل با ووکامرس است. معمولاً سایتهای فروشگاهی به دنبال معرفی محصولات خود به نقاط مختلف دنیا هستند که این افزونه میتواند برای ترجمه این دسته از وبسایتها انتخاب بسیار مناسبی باشد. همچنین شما این امکان را دارید که زبان دلخواه خودتان را از ویجت کشویی این افزونه بهراحتی انتخاب کنید. همچنین جالب است بدانید با نصب این پلاگین، یک نوار مربوط به زبان یا Language Bar به منوی سایت شما اضافه خواهد شد که این نوار با پرچمهای زبانهایی که از آن در سایت خود استفاده میکنید همراه است. البته این پلاگین دارای پرچمهای جایگزین برای برخی از کشورها است! برای دسترسی به تنظیمات این افزونه کافی است از طریق بخش تنظیمات وارد بخش GTranslate شوید:
- Widget look: در این بخش میتوانید نحوه نمایش آیکن زبانهای مختلف را انتخاب کنید.
- Translate from: در این بخش زبان اصلی سایت خود را که اکثر کاربران همزبان آن هستند، انتخاب کنید.
- Analytics: به کمک این بخش میتوانید آمار بازدید به زبانهای مختلف را بررسی کنید.
- Sub-directory URL structure: با انتخاب این گزینه، نمایش مطلب به زبان دیگر بر روی ساب پوشه صورت میگیرد.
- Sub-domain URL structure: با انتخاب این گزینه، نمایش مطلب به زبان دیگر بر روی ساب دامین صورت میگیرد.
- Open in new window: با انتخاب این بخش کاربر با کلیک بر روی زبان دیگر، وارد تب جدید در مرورگر میشود.
- Show in menu: با استفاده از این گزینه میتوانید مشخص کنید انتخاب زبان توسط کاربران از طریق کدام منو صورت بگیرد.
- Show floating language selector: با انتخاب این بخش میتوانید منویی به صورت جداگانه و شناور برای انتخاب زبان در سایت مشخص کنید که با عدم انتخاب آن کاربر از طریق همان منوی تعیین شده زبان موردنظر خود را انتخاب میکند.
- Show native language names: با انتخاب این گزینه می توانید نام تمامی زبان ها را به صورت انگلیسی در کنار پرچم آن نمایش دهید.
- افزونههایی که برای بهبود کسبوکار خود باید بشناسید
شما با هیچ مسئله ناسازگاری بین این افزونه وردپرسی و سایر پلاگینهای وردپرس روبرو نخواهید شد! از طرف دیگر این افزونه واحد به اندازه کافی قدرتمند است که میتواند یک سایت ساده یا پیشرفته را به چند زبانه تبدیل کند. همچنین لازم به ذکر است که تنظیمات این افزونه به صورت کامل فارسی نیست اما تنظیمات آن با توجه به مواردی که در بالا گفتیم، راحت است. بنابراین اگر به یک افزونه برای فارسیسازی سایت وردپرسی خود نیاز دارید، پیشنهاد میکنیم این افزونه را تست کنید.
نتیجهگیری
در این مقاله به بررسی کامل افزونه GTranslate پرداختیم که به راحتی میتوانید سایت وردپرسی خود را چند زبانه کنید. اگر سوالی دارید، میتوانید از طریق بخش نظرات با ما در میان بگذارید تا پاسخ سوال شما را به شما بدهیم.
خیلی خوب بود. استفاده کرد. مرسی
سلام وقت بخیر
چطوری در زبان انگلیسی فقط سایت چپ چین شود؟ با کد css?