اگر از همراهان همیشگی پرشین تولز هستید، حتماً مقاله قبلی در مورد آموزش سیستم مدیریت هاستینگ whmcs را خواندهاید! در این مقاله هم قصد داریم به بررسی ادامه این بحث بپردازیم تا بتوانید با استفاده از این سیستم، مشتریان کسبوکار خود را مدیریت کنید و راحتتر فروش خود را افزایش دهید.
چگونه در WHMCS مدیر جدید ایجاد کنیم؟
جهت دسترسی به این قسمت باید در ناحیه مدیریتی WHMCS از منوی Set Up و زیر منوی Staff Management را انتخاب کنید. در این بخش از آموزشها شما با نحوه ی ایجاد یوزر کارمند/مدیر برای دسترسی به سیستم مدیریت هاستینگ WHMCS نصب شده بر روی نمایندگی هاست خود و تنظیمات مربوط به آن آشنا خواهید شد. جهت دسترسی به این قسمت باید در ناحیه مدیریتی WHMCS از منوی Set Up و زیر منویStaff Management را انتخاب کنید.
مشاهده و ویرایش مدیرها
برای مشاهده لیست ادمینها و ویرایش آنها، به مسیر setup>Staff management>administrator users بروید، در قسمت Active Administrators میتوانید لیستی از کلیه اپراتورهای فعال را مشاهده کنید. اطلاعات قابل نمایش در این جدول به شرح ذیل هستند:
- Name: در این قسمت نام قابل نمایش برای اپراتور را میتوانید مشاهده کنید.
- Email Address: در این قسمت آدرس ایمیل اختصاص یافته به این اپراتور را میتوانید مشاهده کنید.
- Username: در این قسمت نام کاربری متعلق به هر اپراتور قابل مشاهده است.
- Admin Role: در این قسمت وظایف و در واقع نوع دسترسی اپراتور را می توانید مشخص کنید.
- Assigned Departments: در این قسمت دپارتمانهای قابل دسترس و اختصاص یافته به اپراتور را میتوانید مشاهده کنید.
- Edit: با کلیک بر روی این گزینه میتوانید اطلاعات کامل اپراتورها را مشاهده و ویرایش کنید. با کلیک بر روی این گزینه به صفحه Edit Admin Details منتقل خواهید شد و میتوانید اطلاعات ادمین انتخابی را مشاهده و ویرایش کنید.
- Delete: با کلیک بر روی این گزینه میتوانید اپراتور مورد نظر را حذف و دسترسی آن را لغو کنید.
در قسمت Inactive Administrators نیز میتوانید ادمین هایی که غیرفعال شدهاند را مشاهده کنید.
نحوه ایجاد یک اپراتور جدید
- در مقابل Options بر روی لینک Add New Administrator کلیک نمایید.
- در این مرحله وارد صفحه Add New Admin خواهید شد. در این صفحه یکسری گزینه ها وجود دارند که میبایست متناسب با نوع و سطح دسترسی اپراتور جدید تنظیم شوند.
گزینههای موجود در این بخش به شرح ذیل هستند:
Administrator Role: در این قسمت می توانید سطح دسترسی و وظایف اپراتور را مشخص نمایید و یا تغییر دهید.
از طریق منوی Staff Administrators و زیر منوی Administrator Roles میتوانید سطح دسترسیهایی مانند گزینههای زیر ایجاد کنید.
- Full Administrator: دسترسی اپراتور مشابه ادمین و کامل است.
- Sales Operator: دسترسی اپراتور فقط به قسمت فروش است.
- Support Operator: دسترسی اپراتور فقط به قسمت پشتیبانی است.
- First Name: در این قسمت می بایست نام اپراتور را وارد کنید.
- Last Name: در این قسمت می بایست نام خانوادگی اپراتور را وارد کنید.
- Email Address: در این قسمت می بایست ایمیل اپراتور را وارد کنید.
- Username: در این قسمت می توانید نامر کاربری مورد استفاده برای کاربر را وارد نمایید. سعی کنید نام کاربری حاوی حروف بزرگ،حروف کوچک،اعداد و کاراکترهای خاص باشد.
- Password: در این قسمت می توانید گذرواژه برای ورود به مدیریت WHMCS که بر روی هاست خود نصب نموده اید تعیین کنید.
- Confirm Password: در این قسمت رمز ورود را جهت اطمینان از صحت درستی آن مجدد وارد کنید.
- Assigned Departments: در این قسمت میتوانید از دپارتمان های موجود هرکدام را می خواهید به اپراتور جدید نسبت دهید.برای این کار، چک باکس مقابل دپارتمان/دپارتمانهای مربوطه را در حالت انتخاب شده قرار دهید.
- Support Ticket Signature: در این قسمت می توانید یک متن امضا برای اپراتور تعیین کنید. در این صورت این متن در تمامی تیکت های ارسالی اپراتور به صورت خودکار درج خواهد شد.
- Private Notes: در این قسمت می توانید یادداشت های خصوصی اپراتور را مشاهده کنید.
- Template: در این قسمت میتوانید قالب گرافیکی مورد استفاده برای هر اپراتور را مشخص کنید.
- Language: در این قسمت میتوانید زبان مورد استفاده اپراتور را مشاهده و تنظیم کنید. برای مثال در صورت نصب بودن زبان فارسی میتوانید از این قسمت زبان فارسی را انتخاب نمایید تا منو ها و محیط WHMCS به صورت فارسی قابل نمایش باشد.
- Disable: با انتخاب این گزینه میتوانید اپراتور را غیر فعال کنید. در این صورت دسترسی اپراتور با استفاده از نام کاربری و رمز ورودش به سیستم مدیریت هاستینگ نیز قطع خواهد شد.
- Confirm Password: زمانی که قصد دارید تغییرات ایجاد شده را ذخیره نمایید، میبایست رمز ورود خود را در این قسمت وارد کنید و سپس بر روی گزینه Save Change کلیک کنید. در صورت صحیح بودن رمز وارد شده، تنظیمات با موفقیت ذخیره میشوند.
- رفع خطاهای GTmetrix برای افزایش سرعت بارگذاری – بخش اول
در نهایت بر روی دکمه Save Change کلیک نمایید تا اپراتور جدید ایجاد شود.
ویرایش اطلاعات مدیران
برای ویرایش اطلاعات یکی از ادمین ها میبایست از قسمت Administrator Users بر روی آیکون Edit کلیک کنید.
در صفحه Edit Admin Details کلیه اطلاعات هر ادمین که در زمان ایجاد اکانت مربوطه وارد شده قابل مشاهده و ویرایش است. شما میتوانید تمامی اطلاعات حتی رمز ورود اپراتور را تغییر دهید و یا دسترسی آن را به صورت کامل به سیستم مدیریت هاستینگ خود قطع کنید.
حذف یک اکانت: برای حذف اطلاعات یکی از ادمین ها می بایست از قسمت Administrator Users بر روی آیکون Delete کلیک نمایید.
نسبت دادن هر ادمین به دپارتمان های پشتیبانی: برای نسبت دادن یک ادمین به یک دپارتمان پشتیبانی مراحل زیر را دنبال کنید:
به مسیر Setup > Staff Management > Administrator Users مراجعه کنید. بر روی دکمه Edit/ویرایش در مقابل نام اپراتوری که قصد تعیین دپارتمان پشتیبانی برای آن را دارید کلیک کنید.
در صفحه Edit Admin Details و در قسمت Assigned Departments میتوانید لیست کلیه دپارتمانهای پشتیبانی را مشاهده کنید. در این قسمت دپارتمان پشتیبانی مورد نظر را تیک بزنید تا به ادمین انتخاب شده نسبت داده شود. در صورتی که تیک مقابل Enable Ticket Notifications را نیز در حالت انتخاب شده قرار دهید، با ارسال تیکت در دپارتمان مربوطه یک ایمیل اطلاعیه به آدرس ایمیل مشخص شده در تنظیمات ادمین مورد نظر ارسال خواهد شد! البته این گزینه ضروری نیست.
از قسمت Please confirm your admin password to add or make changes to administrator account details. رمز ورود خود را وارد نمایید تا تغییرات داده شده صورت پذیرد و بر روی دکمه Save Changes کلیک کنید.
زمانی که یک دپارتمان به یکی از ادمینها نسبت داده میشود، ادمین مربوطه فقط قادر به مشاهده و ایجاد پاسخ به تیکت های دپارتمان/دپارتمان های تعیین شده در این قسمت برای آن است. برای مثال اپراتوری که دپارتمان فروش به آن نسبت داده شده است فقط قادر به مشاهده و پاسخگویی به تیکت های بخش فروش/ sales و امور مربوط به مشاوره فروش هاست و فروش دامنه است.
در مقاله بعدی به بررسی ادامه این بحث میپردازیم.