محتوای صوتی یا همان پادکستها یکی از مهمترین انواع محتوا را تشکیل میدهند که در سایتهای مختلف نیز ردپای آن به چشم میخورد. امروزه کاربرانی که وارد سایتها میشوند کمتر حوصله و صبر برای خواندن محتوای متنی دارند و تا جای ممکن سعی میکنند تا از انواع دیگر محتواها نظیر فیلمهای آموزشی، پادکستها و… استفاده کنند.استفاده از پادکستها به دلیل آنکه هر کاربر به راحتی و در موقعیتهای مختلف میتواند آموزش و یادگیری را ادامه دهد، اهمیت بسیار زیادی دارد! در مقاله قبلی به بررسی یکی از افزونههای حرفهای و کاربردی برای وردپرس پرداختیم و در این مقاله نیز به ادامه آموزش افزونه Seriously Simple Podcasting خواهیم پرداخت.
General
در این بخش تنظیمات اصلی افزونه در دسترس است که میتوانید متناسب با سلیقه خود آنها را تنظیم کنید. در مقاله قبلی به بررسی برخی از بخشهای این قسمت پرداختیم که در این مقاله به بررسی گزینههای دیگر آن خواهیم پرداخت.
- Media player style: در این بخش میتوانید استایل مربوط به افزونه را انتخاب کنید؛ در واقع در این بخش باید نوع پخشکننده پادکست را مشخص کنید که پیشنهاد ما استفاده از حالت HTML5 است! یکی ازقابلیتهای HTML5 قابلیت پخش موسیقی است که این افزونه نیز از این تکنولوژی و قابلیت بهره برده است.
- Background skin colour: در این بخش باید رنگ مربوط به بکگراند پخشکننده پادکست را انتخاب کنید؛ این انتخاب بستگی به رنگبندی قالب وردپرس شما دارد و به گونهای باشد که در دید کاربران قرار بگیرد.
- Player progress bar colour: در این بخش باید رنگ مربوط به نوار پیشرفت پخشکننده پادکست را انتخاب کنید.
- توجه: دو قابلیت آخر این بخش مربوط به زمانی است که شما از حالت HTML5 استفاده کرده باشید و اگر گزینه دیگر را انتخاب کردهاید، این دو قابلیت عملکرد درستی نخواهند داشت.
Feed details
این بخش مربوط به تنظیمات محتوایی است که در خوراک سایت شما قرار میگیرند؛ با استفاده از این بخش میتوانید Feed مربوط به پادکستهای خود را شخصیسازی کنید.
- Title: در این بخش باید عنوانی را جهت نمایش نام فید به کاربران خود انتخاب کنید.
- Subtitle: در این بخش باید توضیحاتی را جهت نمایش در فید به کاربران خود انتخاب کنید.
- Author: در این بخش باید نام یکی از نویسندگان یا مدیران سایت خود را جهت نمایش در فید پادکست به عنوان تولیدکننده پادکست وارد کنید.
- Primary Category: در این بخش باید یک دسته اول مناسب برای نمایش پادکستها در بخش فید انتخاب کنید.
- Primary Sub-Category: در این بخش باید یک زیردسته اول مناسب برای نمایش پادکستها در بخش فید انتخاب کنید.
- Secondary Category: در این بخش باید یک دسته ثانویه مناسب برای نمایش پادکستها در بخش فید انتخاب کنید.
- Secondary Sub-Category: در این بخش باید یک زیر دسته ثانویه مناسب برای نمایش پادکستها در بخش فید انتخاب کنید.
- Tertiary Category: این بخش نیز مربوط به انتخاب دسته سوم است تا در فید نمایش داده شود.
- Tertiary Sub-Category: این بخش مربوط به انتخاب زیردسته سوم است تا در فید نمایش داده شود.
- Description/Summary: در این بخش باید توضیحاتی از خلاصه فعالیتهای خود در بخش تولید پادکست وارد کنید تا در بخشی از فید برای اطلاع کاربران نمایش داده شود.
- Cover Image: در این بخش میتوانید یک تصویر مناسب جهت نمایش در بخش کاور افزونه برای نمایش در فید انتخاب کنید.
- نحوه ساختن لندینگ پیج در وردپرس
- Owner name: در این بخش باید نام مدیریت سایت را وارد کنید.
- Owner email address: در این بخش باید ایمیل مدیریت سایت را وارد کنید.
- Language: در این بخش میتوانید زبان مربوط به فید خود را انتخاب کنید؛ از طریق لینک ISO-639-1 format میتوانید ساختار صحیح مربوط به زبان سایت خود را انتخاب کنید؛ این افزونه به صورت پیشفرض زبان سایت شما را در این بخش قرار میدهد! به طور مثال اگر زبان سایت شما فارسی باشد، به صورت پیشفرض عبارت fa-IR در این بخش قرار گرفته است.
- Copyright: در این بخش میتوانید متن مربوط به کپیرایت خود را جهت هشدار به کاربران وارد کنید تا در صفحه فید نمایش داده شود.
- Complete: با استفاده از این گزینه میتوانید تکمیلشدن پادکستها را نمایش دهید؛ برخی از پادکستها ممکن است در چند قسمت منتشر شوند که استفاده از این گزینه میتواند بسیار موثر باشد.
- Source for publish date: در هنگام انتشار پادکستها در سایت بخشی برای نمایش تاریخ مربوط به پادکست وجود دارد؛ در این بخش میتوانید تاریخ پادکست را بر اساس تاریخ ضبط یا تاریخ انتشار پادکست در سایت وردپرسی خود انتخاب کنید.
اگر به دنبال ایجاد یک ابزار جدید جلب توجه نظرات کاربران سایت خود هستید، پادکست یکی از بهترین گزینههای پیشروی شما است! استفاده از پادکستها سبب میشود تا بتوانید اطلاعات زیادی را در کمترین زمان ممکن به کاربران خود ارائه کنید. اگر از کاربران وردپرسی هستید و میخواهید در سایت خود رسانه صوتی راهاندازی کنید، نیاز به یک افزونه وردپرس برای مدیریت پادکست خود خواهید داشت. در این مقاله و مقالات بعدی به بررسی یک افزونه حرفهای برای ایجاد پادکست در وردپرس خواهیم پرداخت که امیدواریم مفید واقع شود.