استفاده از سیستمهای آزمونساز آنلاین یکی از راههای ایجاد آزمون برای سایت است اما اگر از کاربران وردپرسی هستید، افزونههای مختلفی وجود دارند که با قابلیتهای متنوع به کمک شما میآیند. افزونههای آزمونساز آنلاین وردپرس یکی از افزونههای پرطرفدار آن است که به کاربران اجازه ایجاد انواع آزمون را در وردپرس میدهد. بنابراین اگر نیاز به ایجاد بخش آزمون در سایت وردپرسی خود دارید، این مقاله کاربردی در زمینه ایجاد آزمون آنلاین در وردپرس را مطالعه کنید.
Emails
این بخش مربوط به تنظیمات ارسال ایمیل برای کاربرانی که در آزمون آنلاین شما شرکت میکنند، است. اگر قصد دارید که نتایج آزمون را به کاربران ارسال کنید تا آنها بتوانند به راحتی به نتایج خود دسترسی داشته باشند، باید تنظیمات این بخش را به دقت شخصیسازی کنید.
- Send user email upon completion: با استفاده از این میتوانید ارسال یا عدم ارسال ایمیل به کاربران برای نمایش نتایج به آنها را انتخاب کنید.
- Send admin email upon completion: با استفاده از این میتوانید ارسال یا عدم ارسال ایمیل به مدیران جهت نمایش نتایج کسبشده توسط کاربران در آزمون به مدیران سایت خود را انتخاب کنید.
- What emails should we send the admin email to: در این بخش باید ایمیل مدیران خود که قصد ارسال ایمیل به آنها را دارید، وارد کنید؛ بهصورت پیشفرض ایمیل مدیران سایت در این بخش وجود دارند که میتوانید ایمیلهای دیگری را نیز اضافه کنید.
- What is the From Name for the email sent to users and admin: یک نام برای نمایش در ایمیلی که به کاربران و مدیران سایت ارسال میشود، وارد کنید؛ سعی کنید نام انتخابی به گونهای باشد که کاملا مشخص شود ایمیل ارسالی مربوط به نتیجه آزمون است.
- What is the From Email address for the email sent to users and admin: یک آدرس ایمیل برای نمایش در بخش ارسالکننده وارد کنید؛ سعی کنید این ایمیل مربوط به پشتیبان سایت شما باشد تا اگر کاربران نیاز به برقراری ارتباط با شما داشتند، به راحتی بتوانند درخواست خود را برای پشتیبان یا مدیران سایت ارسال کنند.
- Add user’s email as Reply-To on admin email: اگر آدرس ارسالکننده خود را تنظیم کرده باشید، میتوانید قابلیت ارسال پاسخ به همان ایمیل ارسال شده را فعال کنید.
Email Sent To User
در این بخش میتوانید اطلاعات مربوط به محتوای ارسال ایمیل به کاربران خود را شخصیسازی کنید.
- Subject: در این بخش باید عنوانی را برای ایمیل ارسال به کاربران خود وارد کنید.
- Email To Send: در این بخش باید محتوایات ایمیل را وارد کنید.
Results Pages
در این بخش میتوانید محتوایات موجود در صفحه نتایج آزمون را شخصیسازی کنید.
- Results Page Shown: در این بخش باید مواردی را که میخواهید در صفحه نتایج آزمون نمایش داده شوند را با استفاده از شورتکدهای ابتدای همین صفحه تکمیل کنید؛ در مقالات گذشته به کاربرد شورتکدهای افزونه پرداختیم که اگر نیاز به راهنمایی دارید، کافی است به مقالات قبلی در رابطه با آموزش همین افزونه مراجعه کنید.
- Redirect URL (Beta): اگر قصد داریم صفحه نتایج شما با URL خاصی نمایش داده شود، کافی است از طریق این بخش آدرس صفحه موردنظر خود را وارد کنید.
Style
این بخش مربوط به تنظیمات استایل نمایشی آزمون و نتایج آزمون است! اگر میخواهید از استایل اختصاصی خود استفاده کنید در این بخش باید کدهای CSS خود را وارد کنید.
- Quiz Styles: در این بخش میتوانید رنگ و استایل مربوط به آزمونهای خود را انتخاب کنید؛ در این بخش به صورت پیشفرض چند رنگ وجود دارد که میتوانید استفاده کنید.
- Custom Style CSS: اگر نیاز به استفاده از کدهای CSS اختصاصی خود دارید، کافی است کدهای خود را در این بخش وارد کنید. راهنمای استفاده از کلاسهای افزونه با کلیک بر روی Style Guide در دسترس است تا بتوانید با توجه به مستندات به راحتی کدهای اختصاصی خود را به افزونه اضافه کنید.
- ایجاد پست مهمان وردپرس با افزونه User Submitted Posts
Results
در این بخش میتوانید نتایج آزمونهای ایجاد شده را به همراه جزییات مشاهده کنید.
- Quiz Results: این بخش به شما کمک میکند تا بتوانید نتیجه هر کاربر را در آزمون مشخص مشاهده کنید.
- Order By: در این بخش میتوانید نتایج آزمونها را بر اساس معیار خاصی نظیر نامکاربری، امتیاز و… مشاهده کنید.
- Actions: در این بخش میتوانید عمل کاربر را نظیر پایان آزمون، لغو آزمون و… مشاهده کنید.
- Quiz Name: در این بخش نام آزمونی که کاربر در آن شرکت کرده است قابل مشاهده است.
- Score: در این بخش امتیازی که کاربر در آن آزمون بدست آورده است، قابل مشاهده است.
- Time To Complete: در این بخش مدت زمانی که برای آزمون در نظر گرفتهاید قابل مشاهده است.
- Name: در این بخش نامی که کاربران در هنگام ثبتنام در افزونه آزمون وارد کرده، قابل مشاهده است.
- Business: در این بخش شغل کاربر عضو شده در سایت شما، قابل مشاهده است.
- Email: در این بخش ایمیلی که کاربران در هنگام ثبتنام در افزونه آزمون وارد کرده، قابل مشاهده است.
- Phone: در این بخش شماره تماسی که کاربران در هنگام ثبتنام در افزونه آزمون وارد کرده، قابل مشاهده است.
- User: در این بخش نامکاربری کاربر آزموندهنده قابل دسترسی است.
- Time Taken: در این بخش مدت زمانی که کاربر در طی آن آزمون را تکمیل کرده است را میتوانید مشاهده کنید.
- IP Address: در این بخش IP کاربر برای استفاده در مواقع امنیتی قابل مشاهده و دسترسی است؛ همچنین در کنار آیپی، پرچم کشورها نیز نمایش داده میشوند تا به راحتی بتوانید دنبال افراد موردنظر خود بگردید.
Tools
در این بخش برخی از ابزارهای کاربردی افزونه آزمون در دسترس است که در صورت نیاز میتوانید از آنها استفاده کنید.
- Restore Quiz: اگر در گذشته یک آزمون ایجاد کرده که بنابر دلایلی اقدام به حذف آن کردهاید، کافی است در این بخش نام آن آزمون را انتخاب کنید تا اطلاعاتش بر روی افزونه بازگردانی شود.
- Audit Trail: با استفاده از این بخش میتوانید فعالیتهای اخیر مدیران و کاربران سایت خود را در بخش آزمون مشاهده کنید؛ به طور مثال اگر مدیران شما تغییراتی در یک آزمون ایجاد کرده باشند، در این بخش کاملا مشخص است که تغییرات شامل چه مواردی بوده و تغییرات توسط چه کسی انجام شده است.
Stats
این بخش مربوط به آمار و شمارندههای افزونه است! در واقع شما میتوانید ترافیک کاربران خود را که برای بخش آزمون مصرف شده است، مدیریت کنید.
Addon Settings
اگر تنظیمات اولیه و پایه این افزونه نتوانسته است نیاز شما را رفع کنید، نگران نباشید! در این بخش شما به راحتی میتوانید قابلیتهای دیگری را به افزونه خود اضافه کنید. برای اینکار کافی است وارد Addon Settings شده و افزودنیهای آن را مشاهده کنید. سپس در صورت نیاز به هرکدام از آنها وارد سایت توسعهدهنده افزونه میشوید و آن را بر روی سایت خود فعال میکنید.
Help
یکی از صفحات کاربردی این افزونه، صفحه Help Page است! این صفحه به شما کمک میکند تا بتوانید اطلاعات سایت خود نظیر قالب، اطلاعات سرور، افزونهها و… را مشاهده کنید. از طرف دیگر اگر در افزونه مشکلی بوجود بیاید، با استفاده از این صفحه به راحتی میتوانید مشکل را پیگیری و رفع کنید.
در این مقاله به بررسی و آموزش برخی از بخشهای افزونه آزمون وردپرس پرداختیم ، اگر در مراحل نصب و راهاندازی افزونه با مشکلی مواجه شدید، کافی است از طریق بخش نظرات همین مقاله مشکل خود را مطرح کنید تا به آن پاسخ بدهیم.