قالب صحیفه باتوجه به حرفهای بودن خود تنظیمات متعددی را شامل میشود که در این مقاله به بررسی بخشهای مختلفی از آن میپردازیم و در مقالات بعدی به تکمیل این آموزشها میپردازیم.
Posts
در این بخش میتوانید تنظیمات مربوط به تایپوگرافی بخش مطالب سایت خود را شخصیسازی کنید.
- راهاندازی سایت با قالب وردپرس صحیفه – بخش دهم
- Pages: در این بخش میتوانید کلمه صفحات را که در بخش صفحهبندی مطالب سایت نمایش داده میشود، شخصیسازی کنید.
- Edit: در این بخش میتوانید کلمه ویرایش که با کلیک بر روی آن وارد ویرایش صفحه میشوید را شخصیسازی کنید.
- Tags: در این بخش میتوانید کلمه مربوط به بخش برچسبهای مطالب سایت خود را شخصیسازی و ترجمه کنید.
- About: یکی از بخشهای مهم صفحه مطالب، بخش درباره نویسنده است؛ با استفاده از این بخش میتوانید کلمه درباره ما یا درباره نویسنده را شخصیسازی کنید.
- Previous: در این بخش میتوانید کلمه مربوط به رفتن به صفحه قبل مطالب سایت خود را ترجمه کنید و کلمه مورد نظر خود را در این بخش وارد کنید.
- Prev: این بخش نیز مانند بخش قبلی مربوط به دکمه رفتن به صفحه قبل مطالب سایت خود است که میتوانید شخصیسازی کنید.
- Next: این بخش نیز مانند بخش قبلی مربوط به دکمه رفتن به صفحه بعد مطالب سایت خود است که میتوانید شخصیسازی کنید.
- Pages: در بخشی از سایت شما که همان صفحه اول سایت است، تعداد کل صفحات موجود در سایت نمایش داده میشود که در این بخش میتوانید کلمه مربوط به آن را شخصیسازی کنید.
- Categories: با استفاده از این بخش میتوانید کلمه مربوط به دستهبندیهای سایت خود را شخصیسازی کنید و آن را به کاربران نمایش دهید.
- Authors: با استفاده از این بخش میتوانید کلمه مربوط به نویسندگان که در بخشهای مختلفی از سایت نمایش داده میشوند را در دید کاربران قرار دهید.
- Views: در این بخش میتوانید کلمه مربوط به تعداد بازدیدهای صورت گرفته از یک مطلب را شخصیسازی کنید.
- Read More »: در این بخش میتوانید کلمه مربوط به ارجاع کاربر به صفحه مطلب را که تحت عنوان مشاهده بیشتر نمایش داده میشود را شخصیسازی کنید.
- No products found: با استفاده از این بخش میتوانید کلمه مربوط به هنگامی که کاربر محصولی را جستجو میکند اما یافت نمیشود را وارد و شخصیسازی کنید.
- Share: این بخش کلمه مربوط به اشتراکگذاری مطالب توسط کاربران در صفحه مطلب است؛ با استفاده از این فیلد میتوانید کلمه مربوط به اشتراکگذاری مطلب توسط کاربران را شخصیسازی کنید.
- Related Articles: با استفاده از این گزینه میتوانید بخش مقالات مرتبط که در صفحه مربوط به هر مطلب نمایش داده میشود را شخصیکنید.
- Related Products: با استفاده از این گزینه میتوانید بخش محصولات مرتبط که در صفحه مربوط به هر محصول نمایش داده میشود را شخصیکنید.
- You must be logged in to view this page: در این بخش میتوانید اخطار مربوط به زمانی که یک صفحه را تنها برای کاربران عضو محدود کردهاید، شخصیسازی کنید! در واقع شما باید خطای “برای دیدن این صفحه نیاز دارید تا وارد سایت شوید!” را متناسب با سلیقه خود شخصیسازی کنید.
- ایجاد صفحه در دست ساخت وردپرس با EZP Coming Soon Page ـ بخش اول
Widgets
این بخش ترجمههای مربوط به ابزارکهای سایت را شامل میشود که با استفاده از آن میتوانید تمامی کلمات موجود در بخش ابزارکهای قالب را ویرایش و بومیسازی کنید.
- All Posts: این بخش مربوط به کلمهی تمامی مطالب در سایت است که میتوانید آن را ویرایش کنید.
- By %s: در این بخش میتوانید کلمهی مربوط به توسط نویسنده را شخصیسازی کنید؛ در واقع حف S نام نویسنده را فراخوانی میکند. یکی دیگر از کاربردهای این بخش فراخوانی نام کاربر برای بخش نظرات سایت است که بخش بسیار مهمی از ابزارهای قالب صحیفه را شامل میشود.
- About %s: در این بخش میتوانید ابزارک نویسنده خود را که یک لینک به صفحه نویسنده ارجاع داده است را شخصیسازی کنید.
- نحوه دسترسی ویرایش به نویسندهها پس از تایید پست در وردپرس
- Popular: در این بخش میتوانید کلمه مربوط به پرطرفدار در بخش ابزار مطالب محبوب خود را شخصیسازی کنید.
- Recent: در این بخش میتوانید کلمه مربوط به اخیرا در بخش ابزار مطالب اخیر سایت وردپرسی خود را شخصیسازی کنید.
- Subscribe: در این بخش میتوانید کلمه مربوط به اشتراک در خبرنامه سایت را شخصیسازی کنید که در صورت بومیسازی کلمهی مشترکشدن یا عضویت در خبرنامه مناسب خواهد بود.
- Welcome: در این بخش باید کلمه مربوط به خوشآمدگویی به کاربران در سایت را شخصیسازی کنید؛ این گزینه هنگام عضویت کاربران در سایت، خبرنامه یا ورود آنها به سایت نمایش داده میشود و پیشنهاد میکنیم از یک کلمه یا عبارت بسیار جذاب استفاده کنید.
- Dashboard: این بخش کلمه مربوط به داشبورد یا ناحیه کاربران را شامل میشود که میتوانید اصطلاح آن را شخصیسازی کنید.
- Your Profile: در این بخش میتوانید کلمه مربوط به پروفایل شما را شخصیسازی کنید.
- Logout: با ورود کاربران یک گزینه به نام خروج ظاهر میشود که کاربر میتواند از ناحیه کاربری خود خارج شود! با استفاده از این بخش میتوانید کلمهی درجشده بر روی دکمه خروج را شخصیسازی کنید.
- Username: با استفاده از این بخش باید کلمه مربوط به بخش وارد کردن نامکاربری توسط کاربران را شخصیسازی و فارسی کنید.
- Password: با استفاده از این بخش باید کلمه مربوط به بخش وارد کردن رمز عبور حساب توسط کاربران را شخصیسازی و فارسی کنید.
- Log in: در این بخش میتوانید کلمه مربوط به بخش ورود به سایت را شخصیسازی کنید؛ با استفاده از این بخش کاربران میتوانند پس از وارد کردن نامکاربری و رمز عبور وارد سایت شوند.
- Remember Me: یکی از قابلیتهای بخش ورود وردپرس قابلیت به خاطر سپردن حساب کاربری توسط مرورگر و سایت است! با استفاده این بخش میتوانید کلمه مربوط به مرا به خاطر بسپار را شخصیسازی کنید.
- Lost your password?: یکی از بخشهای مهم در صفحه ورود به سایت، بخش فراموشی رمز عبور است که کاربران میتوانند با وارد کردن ایمیل خود رمز خود را تازهسازی کنند! در این بخش باید کلمه مربوط به فراموشی رمز عبور یا بازیابی رمز عبور را وارد کنید.
- Enter your e-mail address: با استفاده از این بخش میتوانید کلمه مربوط بخش وارد کردن ایمیل توسط کاربران را شخصیسازی کنید؛ این فیلد در صفحات مختلفی نظیر بخش ثبتنام، بخش فراموشی رمز عبور و… نمایش داده میشود.
- آیا میخواهید اسم نویسنده را از پستهای وردپرس حذف کنید؟
Misc
در این بخش تنظیمات مربوط به بخشهای دیگر سایت در دسترس است که در صورت نیاز به راحتی میتوانید شخصیسازی کنید.
- Page: در این بخش میتوانید ترجمه مربوط به برگه که در برخی از بخشهای سایت نمایش داده میشود را شخصیسازی کنید.
خود اختصاص دهد. این قالب با تعداد بسیار بالای فروش خود توانسته به یکی از برترین قالبهای وردپرس در سراسر دنیا تبدیل شود و البته استاندارد بودن این قالب مهمترین دلیل محبوبیت آن است. قالب صحیفه باتوجه به حرفهای بودن خود تنظیمات متعددی را شامل میشود که در این مقاله به بررسی بخشهای مختلفی از آن پرداختیم و در مقالات بعدی به تکمیل این آموزشها میپردازیم. اگر قصد راهاندازی یک مجله خبری آنلاین با وردپرس و همچنین قالب صحیفه را دارید، پیشنهاد میکنیم چند مقالهای که در این زمینه منتشر میشود را از دست ندهید.