بخش تماسها در جوملا
یکی از بخشهای مهم هر سایتی بخش تماس کاربران با مدیریت سایت است که با استفاده از فرمهای مختلف میتوانید آن را در سایت خود ایجاد کنید. جوملا نیز به صورت پیشفرض بخش تماس با مدیریت را در سیستم خود ایجاد کرده است و به راحتی میتوانید یک راه ارتباطی بین کاربران و خود ایجاد کنید. این کامپوننت از طریق بخش کامپوننتها > تماسها در دسترس است که با کلیک بر روی آن وارد صفحه فرمهای تماس میشود. در این بخش میتوانید فرمهای خود را ویرایش یا حذف کنید. همچنین اگر یک فرم در سایت شما فعال است که نیازی به آن ندارید یا در بازه زمانی دیگری به آن نیاز پیدا میکنید، به راحتی میتوانید با انتخاب آن و کلیک بر روی گزینه آرشیو، آن را به لیست آرشیوهای خود اضافه کنید و در مواقع موردنیاز آن را در سایت خود فعال کنید.
ایجاد فرم تماس جدید در جوملا
برای ایجاد فرم تماس جدید کافی است در صفحه تماسها بر روی جدید کلیک کنید تا تنظیمات مربوط به فرم خود را مشاهده کنید.
- نام: در این بخش میتوانید یک نام برای فرم تماس خود ایجاد کنید تا با استفاده از آن بتوانید فرم خود را در میان سایر فرمها و تماسهای سایت پیدا کنید.
- مستعار: در این بخش میتوانید یک نام مستعار برای فرم خود در نظر بگیرید تا در بخش مدیریت تماسها با این نام به فرم خود دسترسی داشته باشید.
تماس جدید
این بخش مربوط به درج اطلاعات تماس است تا بتوانید به کاربران خود راههای ارتباطی نظیر شماره تماس، ایمیل، آدرس خود و… را نمایش دهید.
- پیوند به کاربر: در این بخش میتوانید یک کاربر را به عنوان روابط عمومی یا مدیریت سایت خود انتخاب کنید تا کاربران سایت بتوانند به صورت مستقیم با آن کاربر ارتباط برقرار کنند.
- تصویر: در این بخش میتوانید یک تصویر برای صفحه تماس خود انتخاب کنید تا فرمهای شما در کنار این عکس نمایش داده شود؛ این تصویر میتواند یک عکس از بخش پشتیبانی سایت شما باشد تا کاربران بتوانند با خیالت راحتتر با شما ارتباط برقرار کنند.
- مقام: در این بخش میتوانید نقش کاربری را که در فیلدهای قبلی به عنوان مسئول روابط عمومی یا مدیریت سایت انتخاب کردهاید را مشخص کنید! به طور مثال میتوانید مقام پشتیبان یا پاسخگو را به این بخش اضافه کنید.
- آموزش جوملا – بخش بیست و چهارم
- ایمیل: در این بخش میتوانید ایمیل پشتیبانی سایت خود یا ایمیل همان فرد پشتیبان سایت را وارد کنید تا کاربران بتوانند با شما ارتباط مستقیم برقرار کنند.
- نشانی پستی: در این بخش میتوانید نشانی پستی خود را وارد کنید تا اگر کاربران نیاز به ارسال چیزی برای شما داشتند، بتوانند از طریق همان صفحه تماس اطلاعات پستی را بردارند! با اینکار زمان کاربران صرفهجویی میشود و شما نیز نیازی به ارسال اطلاعات پستی خود به صورت دستی به کاربران نخواهید داشت.
تماس جدید
این بخش مربوط به درج اطلاعات تماس است تا بتوانید به کاربران خود راههای ارتباطی نظیر شماره تماس، ایمیل، آدرس خود و… را نمایش دهید.
- شهر: در این بخش باید شهری که دفتر مربوط به سایت شما در آن قرار دارد را وارد کنید.
- منطقه: در این بخش باید منطقه که دفتر مربوط به سایت شما در آن قرار دارد را وارد کنید.
- کد پستی: در این بخش میتوانید کد پستی خود را برای کاربران سایت نمایش دهید تا بتوانند به راحتی به اطلاعات پستی شما در هنگام ارسال موارد موردنظرشان را دریافت کنند.
- کشور: در این بخش میتوانید نام کشور خود را برای کاربران سایت نمایش دهید.
- تلفن تماس: در این بخش میتوانید تلفن شرکت یا دفتر کار خود را وارد کنید تا در صورت نیاز کاربران بتوانند از آن استفاده کنند.
- تلفن همراه: در این بخش میتوانید تلفن شرکت یا دفتر کار خود را وارد کنید تا در صورت نیاز کاربران بتوانند از آن استفاده کنند.
- دورنگار: در این بخش میتوانید ایمیل پشتیبان خود را وارد کنید تا در صورت نیاز کاربران بتوانند از آن استفاده کنند.
- تارنما: در این بخش میتوانید آدرس سایت خود را وارد کنید تا در صورت نیاز کاربران بتوانند از آن استفاده کنند.
- مرتب سازی بر اساس نام: در این بخش میتواند نام پشتیبانها یا مدیران سایت خود را وارد کنید تا اگر کاربران نیاز به ارتباط با یک پشتیبان خاص داشتند، بتوانند با آن ارتباط برقرار کنند.
- مرتب سازی بر اساس نام میانی: در این بخش میتواند نام میانی پشتیبانها یا مدیران سایت خود را وارد کنید تا اگر کاربران نیاز به ارتباط با یک پشتیبان خاص داشتند، بتوانند با آن ارتباط برقرار کنند. البته این نام برای افراد خارجی است و افراد ایرانی از این نام استفاده نمیکنند.
- مرتب سازی بر اساس نام خانوادگی: در این بخش میتواند نام خانوادگی پشتیبانها یا مدیران سایت خود را وارد کنید تا اگر کاربران نیاز به ارتباط با یک پشتیبان خاص داشتند، بتوانند با آن ارتباط برقرار کنند.
- حالت: در این بخش میتوانید حالت انتشار فرم تماس را در سایت خود مشخص کنید؛ اگر نیاز به انتشار آن دارید کافی است گزینه منتشرشده را انتخاب کنید و اگر نیاز به انتشار آن در زمانی دیگر دارید، کافی است از گزینههایی نظیر پیشنویس یا منتشرنشده استفاده کنید.
- آموزش راهاندازی سایت با سیستم سایتساز دروپال – بخش اول
- مجموعه: در این بخش باید مجموعه مربوط به فرم تماس خود را وارد کنید تا در صورت نیاز به فرمهای یک مجموعه خاص بتوانید آنها را شخصیسازی کنید.
- ویژه: با فعالسازی این گزینه فرم شما به حالت ویژه در میآید و در سایت برجستهتر میشود! در واقع فرمهای مهمتر که باید در دسترس کاربران قرار داشته باشند، باید بر روی حالت ویژه قرار بگیرند.
- دسترسی: در این بخش میتوانید دسترس نقشهای کاربری موردنظر خود را شخصیسازی کنید و با استفاده از آن میتوانید دسترسی به فرم را برای تنها یک گروه خاص انتخاب کنید.
جوملا یکی از محبوبترین سیستمهای مدیریت محتوا است که با استفاده از آن قادر به ایجاد یک سایت بسیار حرفهای، قدرتمند و بهینه برای موتورهای جستجو راهاندازی کنید.با استفاده از این سیستم مدیریت محتوا قادر به راهاندازی انواع وبسایت با قابلیتهای مختلف خواهید بود که از این نظر یکی از برترین سیستمهای سایتساز در سراسر دنیا به شمار میآید.