اگر از همراهان همیشگی پرشین تولز هستید، حتماً مقاله قبلی در مورد تاثیر شبکههای اجتماعی در سئوی سایت را خواندهاید! در این مقاله هم قصد داریم به بررسی ادامه این بحث بپردازیم تا بتوانید سئوی سایت خود را بهبود ببخشید.
ایجاد دکمه اشتراکگذاری محتوا در سایت
یکی از مهمترین فاکتورهایی که باعث بهبود رتبهبندی سایت در موتورهای جستجو میشود، قرار دادن دکمههای اشتراکگذاری است! این کار نه تنها منجر به افزایش ترافیک از طریق شبکههای اجتماعی میشود، بلکه گوگل سیگنالهای دریافتی از موتورهای جستجو را در رتبهبندی سایت مهم میداند. در چند سال گذشته یکی از مباحث مبهم و سردرگم کننده سئو، ارتباط رتبه بندی سایت در نتایج گوگل با فعالیت در شبکه های اجتماعی بوده است. اگر چه گفته می شود برای گوگل تعداد اشتراک گذاری محتوا ملاک نیست، اما می توان حدس هایی در مورد اینکه چرا پست هایی که زیاد به اشتراک گذاشته می شوند رتبه گوگل بهتری بدست می آورند نیز زد. مردم از سال ۲۰۱۰ به وجود ارتباط هایی بین تعداد اشتراک گذاری مطالب در شبکه های اجتماعی و رتبه سایت در نتایج گوگل پی برده اند. اما ارتباط بین رتبه بندی و سیگنال های شبکه های اجتماعی تا حدی به یک بازی موش و گربه تبدیل شده است. برخی از متخصصان سئو اعتقاد دارند که گوگل برای تعیین جایگاه سایت، همانند لینک ها به تعداد اشتراک گذاری مطالب (البته با تاثیر کمتر) نیز در الگوریتم خود توجه می کند. در لیست رتبه بندی عوامل موثر در سئو که کمپانی MOZ جدیدا منتشر کرده است، تعداد اشتراک گذاری مطالب عامل کم تاثیری در نظر گرفته شده است. همچنین خود گوگل نیز استفاده از تعداد اشتراک گذاری مطالب در الگوریتم خود را رد کرده است. در واقع می توان به این نتیجه رسید که گوگل به تعداد اشتراک گذاری محتوا در توییتر، فیسبوک و سایر شبکه های اجتماعی برای رتبه بندی سایت اهمیتی نمی دهد. بنابراین اگر به دنبال تاثیر شبکههای اجتماعی بر سئوی سایت خود هستید، پیشنهاد میکنم دکمههای اشتراکگذاری سایت در شبکههای اجتماعی را در پایان تمام مطالب خود قرار دهید.
احتمالاً ما به معیارهای اشتباهی توجه کرده ایم و باید به بهبود تعامل با کاربران شبکههای اجتماعی توجه بیشتری داشته باشیم. شاید دلیل اینکه پست هایی که تعداد اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی بیشتری دارند در گوگل رتبه بهتری می گیرند، این باشد که تعداد افراد بیشتری را با خود درگیر کرده اند (چیزی که می تواند منجر به تعداد اشتراک گذاری بیشتر نیز شود). حال چگونه میتوانیم این نظریه را آزمایش کنیم؟در آزمایشی که بین ۱۰۰۰ صفحه انجام گرفت مشخص شد که ارتباط بسیار قوی میان نرخ تعامل در فیسبوک و نرخ کلیک (CTR) پست ها در نتایج ارگانیک گوگل وجود دارد. در این آزمایش که با استفاده از داده های آماری فیسبوک و داده های کلمات کنسول جستجوی گوگل انجام گرفت، مشخص شد که پست هایی که به طور میانگین نرخ تعاملی بین ۶٪ تا ۱۳٪ دارند، رتبه بهتری نسبت به سایر پست ها دارند و همچنین نرخ کلیک (CTR) بهتری هم در گوگل بدست آورده اند.
برای پاسخ به این سوال ابتدا باید با الگوریتم های یادگیری ماشین (Machine Learning) آشنا شویم. الگوریتم های یادگیری ماشین در عمل نرخ تعامل بیشتر را با دیده شدن بیشتر پاسخ می دهند. دیده شدن بیشتر نیز به معنی رتبه گوگل بهتر و همینطور اشتراک گذاری در شبکههای اجتماعی بیشتر است. یک الگوریتم برای رسیدن به پاسخ درست، به این نگاه می کند که آیا مردم با محتوا درگیر شده اند یا خیر، درگیر شدن مردم با محتوا نشانه دهنده مرتبط بودن محتوا برای الگوریتم است و اگر مردم با محتوا درگیر نشده باشند، الگوریتم به دنبال محتوای دیگری می گردد که مردم را با خود درگیر کرده باشد. گوگل از مدل های یادگیری ماشین در الگوریتم رتبه بندی رنک برین خود استفاده زیادی کرده است. برای مثال زمانی که فردی در گوگل مطلبی را جستجو می کند، گوگل می خواهد بهترین نتیجه را برای او نمایش دهد. گوگل برای اینکه بتواند کیفیت تجربه کاربری موتور جستجوی خود را افزایش دهد به سیگنال های رتبه بندی زیادی توجه می کند که یکی از آن ها نرخ کلیک (CTR) پست های سایت در صفحه نتایج ارگانیک گوگل است. اینکه چند درصد کاربران بر روی لینکی که در رتبه اول قرار دارد کلیک می کنند یا بر روی لینک دومی و سومی و … نشان دهنده نرخ کلیک است. اگرچه ممکن است تمامی هر سه لینک پاسخ فرد را بدهند، همچنان نرخ کلیک (CTR) سرنخ مناسبی برای گوگل است تا بفهمد که محتوای مناسب را به ترتیب درست نمایش می دهد یا خیر. در این زمینه خواندن مقاله “تاثیر شبکه های اجتماعی بر سئو” هم می تواند مفید باشد. چیزی شبیه به نکات رتبه بندی گوگل در فیسبوک هم وجود دارد. زمانی که یک پست در فیسبوک مورد توجه قرار می گیرد (به این معنی که تعداد افراد زیادی آن را مشاهده، لایک، کامنت و به اشتراک می گذارند) الگوریتم فیسبوک نیز به این پست توجه بیشتری می کند و آن را بیشتر در معرض دید قرار می دهد و این به یک چرخه تبدیل می شود.
فرض کنید یک مطلب شما روزانه ۵ بار توسط کاربران به اشتراک گذاشته شود و هر یک از این کاربران، حداقل ۱۰۰ دنبالکننده داشته باشند؛ با این کار روزانه لینک شما توسط ۵۰۰ نفر دیده میشود. بنابراین استفاده از این ابزار تاثیر بسیار زیادی بر روی افزایش ترافیک شما به صورت مستقیم دارد و رتبه شما را در گوگل هم بهبود میدهد.
اگرسایت وردپرسی دارید
در مدیریت و پشتیبانی از سایت موارد زیادی حائز اهمیت میباشند که یکی از مهمترین عناصر آن اشتراک گذاری مطالب وردپرس در شبکههای اجتماعی میباشد که مدیران سایت و وبمستران باید به آن اهمیت زیادی بدهند. اشتراکگذاری مطالب سایت در شبکههای اجتماعی میتواند شما را در زمینه بهبود سئو سایت و ارتقا رتبه سایت شما در موتورهای جستجو یاری نمایند. وجود افزونههای متعدد در این زمینه میتواند به شما کمک زیادی کند تا بتوانید در کمترین زمان ممکن بیشترین اشتراک گذاری مطالب وردپرس خود را در شبکههای اجتماعی انجام دهید. در این مقاله قصد داریم یکی از برترین افزونههای اشتراکگذاری مطالب در شبکههای اجتماعی را که توسط آن قادر به انتقال مطالب سایت خود به دیگران و جامعه شبکه های اجتماعی خواهید بود معرفی کنیم.
افزونه Super Socializer یکی از برترین افزونههای موجود در زمینه اشتراک گذاری مطالب وردپرس میباشد که توسط آن قادر به انتقال مطالب از سایتهای وردپرسی خود به تمامی شبکه های اجتماعی خواهید بود. این افزونه توانسته است از میان +۳۰,۰۰۰ نصب امتیاز ۴/۸ از ۵ رو به خود اختصاص دهد که این امتیاز نشان از محبوبیت و رضایت کاربران از کارایی این افزونه میباشد.
- بهترین افزونههای شبکه اجتماعی وردپرس ۲۰۱۸
- پشتیبانی بیش از ۱۰۰ شبکه اجتماعی
- دارای تنظیمات کاملا رایگان برای آیکون ها
- اندازه آیکون ها از ۱۶ پیکسل شروع می شود و در اندازه های بالاتر محدودیتی ندارد.
- می توانید برای آیکون ها رنگ بندی دلخواه و لوگوی دلخواه خود را قرار دهید.
- شمارنده برای اشتراک گذاری ها موجود است.
- امکان قرار گیری آیکون ها به صورت افقی و عمودی وجود دارد.
برای استفاده از این افزونه کافی است افزونه را دانلود کنید و بر روی سایت وردپرسی خود نصب نمایید. پس از نصب در پیشخوان وردپرس بخشی به نام Super Socializer نمایش داده میشود که از طریق این بخش میتوانید تنظیمات افزونه را برای اشتراک گذاری مطالب وردپرس مشاهده نمایید.